top of page

INTERNATIONAL TRIP

MADRID - 2024

In 2023 gingen we op internationale trip naar Parijs. Dit jaar is Madrid aan de beurt!

Volg onze social media kanalen voor meer info

MADRID FRONT PAGE.png

PARIJS - 2023

Samen met onze leden en projectleden verkenden we deze bruisende wereldstad. De eerste dag stonden er al meteen heel wat unieke bezoeken op ons programma.

We startten de dag bij Team for the Planet. Hier kregen we uitleg over hun unieke business model en hoe zij bijdragen aan het klimaat en de wereld. Dit werd opgevolgd door een bezoek aan de Banque Transatlantique. Hier werden we zeer hartelijk ontvangen en kregen we een kijk in de wereld van private banking. Alsook werden we als het ware verwend met een buffet aan chique hapjes en champagne. Ten slotte werden we ontvangen bij Roland Berger waar we een kijk kregen in het leven van een echte consultant.

Op dag twee stond een bezoek aan de prestigieuze business school INSEAD op de planning. Hier werden we warm ontvangen en kregen we een kijk in hun verschillende programma's. Dit werd gevolgd door een Q&A met enkele MBA-studenten, waarna we door hun rondgeleid werden op hun mooie campus in Fontainebleau. Ten slotte was er nog tijd voor wat networking. De dag sloten we af met een gezellig etentje met de gehele groep!


De laatste dag was het tijd om deze mooie stad volledig te ontdekken. Zo werden er verschillende bezoeken gedaan: de Eiffeltoren, het Louvre, de Sacre Cœur, etc. Ook de culinaire kant van Parijs kon niet aan dit bezoek ontbreken: van croissants tot croques en crêpes, voor ieder wat wils!

Bekijk alle foto's van de internationale trip naar Parijs hieronder

bottom of page