top of page

INTERNATIONAL TRIP

MADRID - 2024

Samen met onze Junior Consulting-leden ontdekte we de hoofdstad van Madrid op een leerrijke manier. De trip begon met een bezoek aan het indrukwekkende hoofdkantoor van KPMG Spain, gevestigd in de iconische 'Torre Cristal'. Hier kregen we een diepgaand inzicht in de strategieën en bedrijfspraktijken van een van 's werelds meest vooraanstaande consulting bedrijven.

 

Na ons bezoek aan KPMG begaven we ons naar Caixabank, waar we een boeiende keynote over investment banking volgden. Deze presentatie bood ons waardevolle inzichten in de financiële wereld en de rol van banken bij het faciliteren van 'mergers & acquisitions'

De hoogtepunten van onze trip bleven zich opstapelen toen we vervolgens een rondleiding kregen op de prestigieuze IE Business School. Hier werden we ondergedompeld in een inspirerende leeromgeving en kregen we een exclusieve masterclass aangeboden, waardoor we onze kennis konden verdiepen en onze vaardigheden konden aanscherpen.

Deze zakelijke trip naar Madrid bood ons niet alleen de kans om enkele van de meest gerenommeerde bedrijven in de zakenwereld te verkennen, maar ook om waardevolle connecties te leggen, nieuwe inzichten op te doen en onze professionele ontwikkeling te bevorderen. Het was een ervaring die ons ongetwijfeld zal bijblijven en ons zal helpen groeien in onze zakelijke carrières.

Bekijk alle foto's van de internationale trip naar Madrid hieronder

PARIJS - 2023

Samen met onze leden en projectleden verkenden we deze bruisende wereldstad. De eerste dag stonden er al meteen heel wat unieke bezoeken op ons programma.

We startten de dag bij Team for the Planet. Hier kregen we uitleg over hun unieke business model en hoe zij bijdragen aan het klimaat en de wereld. Dit werd opgevolgd door een bezoek aan de Banque Transatlantique. Hier werden we zeer hartelijk ontvangen en kregen we een kijk in de wereld van private banking. Alsook werden we als het ware verwend met een buffet aan chique hapjes en champagne. Ten slotte werden we ontvangen bij Roland Berger waar we een kijk kregen in het leven van een echte consultant.

Op dag twee stond een bezoek aan de prestigieuze business school INSEAD op de planning. Hier werden we warm ontvangen en kregen we een kijk in hun verschillende programma's. Dit werd gevolgd door een Q&A met enkele MBA-studenten, waarna we door hun rondgeleid werden op hun mooie campus in Fontainebleau. Ten slotte was er nog tijd voor wat networking. De dag sloten we af met een gezellig etentje met de gehele groep!


De laatste dag was het tijd om deze mooie stad volledig te ontdekken. Zo werden er verschillende bezoeken gedaan: de Eiffeltoren, het Louvre, de Sacre Cœur, etc. Ook de culinaire kant van Parijs kon niet aan dit bezoek ontbreken: van croissants tot croques en crêpes, voor ieder wat wils!

Bekijk alle foto's van de internationale trip naar Parijs hieronder

bottom of page