top of page
new york width_edited.jpg

EVENTS & WORKSHOPS

IMG_1503.jpg

Kick-off event 2023

11 oktober 2023

Het Kick-off event van dit jaar was een groot succes met inspirerende bijdragen van professionals zoals Koen Janssen (eigenaar van Itzu-group) en Jeroen Smeulders (Directeur bij Motmans en Partners). Daarnaast werden onze nieuwe consulting projecten enthousiast gepresenteerd door onze Sales Manager. De interactieve sessies en dynamische sfeer zorgden voor waardevolle netwerkmomenten.

CV & LinkedIn Workshop by Itzu

30 oktober 2023

Itzu bood onze leden een buitengewoon leerzame workshop aan, waarin zij essentiële inzichten kregen in het opstellen van een aantrekkelijk CV en het creëren van een professioneel LinkedIn-profiel. De workshop, geleid door experts van Itzu, bood waardevolle tips en richtlijnen om de effectiviteit van cv's te vergroten en de impact van LinkedIn-profielen te versterken. Met praktische adviezen en inzichten op maat hebben onze leden hun vaardigheden in het presenteren van hun professionele identiteit aanzienlijk kunnen versterken.

IMG_2643.jpg
KN.jpg

Design Thinking by Kuehne + Nagel

20 november 2023

Onze design thinking workshop met Kuehne + Nagel, gericht op internationale supply chain uitdagingen, was een verrijkende ervaring. In groepen werkten leden samen aan creatieve en innovatieve oplossingen door middel van een out-of-the-box benadering. Deze workshop gaf onze leden de kans om aan de slag te gaan met een real-life probleem en kennis te maken met de internationale supply chain sector.

 

Event Beleggen 101

15 februari 2024

Het event "Beleggen 101" was een enorm succes met Tim Nijsmans als gastspreker, co-auteur van de Hangmatbelegger en docent private banking. Zijn boeiende presentatie wierp licht op het concept van hangmatbeleggen, waarbij passieve investeringen centraal staan. Hij gaf ons dieper inzicht in hoe deze benadering meer rendement kan opleveren dan het kopen van traditionele individuele aandelen.

event1.jpg
IBM.jpg

Design Thinking by IBM

26 februari 2024

De workshop met IBM over Design Thinking bleek buitengewoon leerzaam voor onze leden. Via een gestructureerd stappenplan werden zij aangemoedigd om out-of-the-box te denken. Dit vereenvoudigde en structureerde niet alleen het genereren van nieuwe ideeën, maar bleek ook uiterst efficiënt. Het was een waardevolle ervaring die onze creatief denkproces op de proef heeft gesteld.

Bedrijfsbezoek Kuehne + Nagel

5 maart 2024

Het bedrijfsbezoek bij onze gouden partner Kuehne + Nagel was een onvergetelijke ervaring. Tijdens de rondleiding kregen we een fascinerend kijkje achter de schermen van het grootste internationale logistieke bedrijf, dat zich zowel op land, zee als in de lucht onderscheidt. Het was indrukwekkend om de complexiteit en efficiëntie van hun operationele processen van dichtbij te kunnen aanschouwen.

aa316ac0-819b-4b6f-b655-108a4a202108.jpg

Bedrijfsbezoek Deloitte

10 april 2024

Tijdens het bedrijfsbezoek bij onze zilveren partner maakten we kennis met het bedrijfsleven van een internationale multinational. De presentatie bood inzicht in de strategieën en uitdagingen van Deloitte. Hierna was er de kans om te netwerken met professionals en nieuwe inzichten op te doen. Kortom, het was een waardevolle ervaring die ons dieper inzicht gaf in de wereld van financiële en zakelijke dienstverlening.

bottom of page